Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

KONTAKTPROBLEM

2018-06-27

Tisdag.

Matte fick just ett inbetalningskort från SKK gällande förnyande av medlemskap i SLK och rasklubben. Varför Matte ville se vad hon fick för pengarna för ett medlemskap och tittade runt lite på de två halvfärdiga? parallella webplatserna/hemsidorna. Först ville Matte se hur den nya styrelsen i SLK ser ut och möttes då av detta:

Skärmdump från SLK:s "färskare variant av hemsida".

Kontakt

Ordförande
Kjell Andersson
Eskilstuna
Vice ordförande
Sekreterare Kassör
Ledamot Ledamot
Suppleant Suppleant

 

Varför både Husse och Matte naturligtvis frågade sig hur detta kunde komma sig?! Existerar ingen klubb längre? Betala medlemskap för vad? Det känns ju lite egendomligt att som medlem mötas av detta under rubriken "Om klubben - Huvudstyrelsen - Kontakt".

En klubb som inte vare sig presenterar en styrelse på hemsidan eller några kontaktuppgifter. Vilket ju inte går när inga finns att kontakta. Ett stort ? blev svaret på sökandet efter information.

Varför Matte lade sökandet i datorn på hyllan och ägnade sig åt viktigare saker. Som att svara på mail, fixa med semesterbilder och annat mer givande datorarbete.

Dagen var somrigt varm. Matte matade grannkatterna vilket gav familjens båda Lapska mycket att fundera över vid återkomsten! Mååånga lukter på både Mattes ben, som katterna strukit sig intensivt mot och på Mattes händer! Kattlukt och kattmatslukt! En hel del fanns sedan att göra på tomten. Först långvarig torka och därefter stora regnmängder och en hagelskur med isbitar har inte gått spårlöst förbi. Hundarna levde sitt liv mest hela dagen lite omväxlande i sol och skugga, ute och inne. De söker förgäves efter snoken som förmodligen flyttat uppströms när bäckfåran torkat ut. När gordor och paddor försvinner, försvinner även deras predator. Rådjuren har dragit sig tillbaka och fåglarna har tystnat i jämförelse med för ett par veckor sedan. Dock hördes duvorna kuttra och en koltrast sjöng vackert till middagsmaten som intogs i trädgårdsmöbeln. 

Husse skgspromenerade med Modji och Aili och njöt av stillheten i en skog som inte så många ger sig in i. Positivt tycker Husse och Matte! Här finns inga motionsspår och inget annat än djurstigar. Här måste man kunna orientera sig fram mellan bergknallarna i nord-sydlig rikting där allt ser rätt lika ut, med en upprepning av upp och ner för berg när man går hemifrån. Blåbär saknades helt efter torkan. Däremot finns det en eller två björnar i närheten! Inventeringen som gjordes har nu gåtts igenom och i skogen mellan familjens båda små stugor lever tydligen en björn. En nyhet! I den norra delen av det vargrevir som funnits i flera år men för tillfället förefaller vara tomt på varg. Endast fem mil nordost om Stockholm.

Om några fler än Husse och Matte undrar över sammansättningen av den nya styrelsen i SLK, så har Matte fått tag i det hon sökte på annat håll än klubbens hemsida och så här ser den ut:

Ordf.           1 år kvar              Kjell A Andersson(SKK)

Ledamot         2 år                   Marie Sörensson(SLH)
                                                Mari Sjölund(FLH)
                        1 år                  Josefin Norén(FLH &LVH)
                                                Jannike Hallin(SLH)

Suppleant                               Catharina Brandsten(SLH)
                                               Ulf Zetterström(LVH)

Revisor                                 Olle Berhardtz
                                             Ove Johansson(ordf. SKK FK)

Revisorssuppleant                   Susanne Swedjebrink
                                                Malin Jonsson-Bixo(FLH)

Valberedning                           Lotta Brännström sk.(LVH)
                                                Ulrika Hjertqvist(FLH)
                                                Cattlin Marques(SLH&FLH)

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)