Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

UPPFRÄSCHNING

2014-08-29

torsdagen hade Matte ett ärende ner till centrum och passade då på att lägga ytterligare några moment till den uppfräschning som sker nästa vecka, med byte av höften. En ny fin ledkula i blänkande stål skall ersätta den gamla och skruttiga av naturmaterial. Nu hade Matte bokat tid för synkontroll då glasögonen inte längre kändes bekväma. Ögonen blev trötta. Det visade sig vara ganska många år sedan sist. Matte provade sig igenom sortimentet av glasögonbågar och kände väl lite så där inför de flesta, när de hamnade i det egna ansiktet. När Matte i stort sett bestämt sig för ett ordinärt par bågar fick hon syn på lite andra tyer av bågar på annat håll i butiken. Där fanns lite roligare modeller och Matte hittade snabbt ett par som hamnade på näsan för test. Matte måste fundera en lång stund OK eller inte? Annorlunda och kul tyckte Matte och kände OK. Helt OK! Dessa ville Matte ha och glömde kolla priset. Just dessa råkade höra till de dyraste i butiken..... Typiskt.

Matte fortsatte sedan till frissan och fick håret fixat av en ny tjej på stället. Som skar och inte klippte. Det blev också OK. Med pensionärsrabatt.

Sedan for Matte hem till sina hundar och Husse som hunnit hem redan. Han hade också hunnit ta med hundarna på en skogspromenad med blåbärsätande. 

Matte fixade middag som intogs på glasverandan och Násti sträckte ut sig framför terrassvärmaren och njöt i all sin nakenhet! Hög mysfaktor med en glasveranda och en terrassvärmare och möjligheten att sitta "ute" långt in på kvällen. Trots kalla vindar och sjunkande temperatur.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)