Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

EN SÅN DÄR DAG...

2017-05-16

Måndag.

Husse begav sig iväg ner till busshållplatsen en mil bort för att hämta en person mitt på dagen. Efter en timme ringde personen - hade försovit sig. Av det planerade mötet under eftermiddagen blev det inget. Vilket även påverkade Mattes planer för dagen. Så när Husse i stället tänkte åka till Mekonomen för att inhandla nödvändigheter för att reparera släpet, hängde Matte och hundarna på. Det visade sig att varan var en beställningsvara, vilket inte angavs på Mekonomens hemsida. Så inte blev det något med detta heller. Då åkte Husse och Matte till Arninge och åt lunch på Chop Chop och i sin "lyckokaka" fick Husse en liten lapp som angav att: "Det finns någon som du upplever som mycket gåtfull".

Sedan åkte Lapskflocken hem igen.

Matte tog med hundarna på en promenad i området och Husse rev bort trasiga kablar på släpet. Matte fördelade gödsel i rabatterna och sedan höll sig familjen inne och hemma under kvällen. 

Onödigt att utmana ödet. En del annat som inte heller blev som det skulle  utmärkte denna dag, som gick i orons tecken på olika sätt.

En dag som ändå slutade med alla kom i säng friska och krya. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)