Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

LUGNT

2013-10-08

Tisdagen har förflutit i lugn och ro. Matte har promenerat i skogen med hundarna och Modji fick själv välja vid en förgrening av stigarna. Hon valde den kortare svängen. Några rastningsrundor har det också blivit. Solen har inte behagat visa sig, men temperaturen har legat runt 15 grader. Vinden tilltog vartefter. Matte tyckte att det var viktigt med lugn och ro och mycket frisk luft för både sig själv och hundarna.

Varför de fick slappa i trädgården och Matte skyfflade infarten och plockade rent från oänskat grönt i gruset. Fint blev det och långt var det till marken.....  Men någon nytta någonstans gjorde det säkert i en gammal kärring.

Husse kom hem från jobbet och tog med sig Násti till Hakungekrossen för motion och styrketräning. Där finns många grushögar att springa upp i! Undrar om Husse sprang upp själv och visade vägen?

Troligtvis förbereder sig familjen för sista gången för en kull valpar. Lite vemodigt på ett sätt. Men inte bara. Det är inte bara roligt. Mycket kan gå snett också. På olika sätt.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)