Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

ATT GÖRA ANDRA BESVIKNA

2017-11-21

Tisdag.

Det var verkligen inte lätt att sätta sig vid datorn för att meddela en lång radda av valpintresserade det faktum att inga knytt kunde ses på ultraljudet. Men som någon påpekade, det kan vara svårt att se på ett ultraljud. En röntgen är säkrare. Så ett litet hopp finns kanske ännu. Matte och Husse är djupt tacksamma för att så många visat intresse för Ailis maginnehåll! För en kull med Aili och Äijä som föräldrar! Inte bara ett Lapskknytt, utan just dessa knytt. Som gärna vill få en ny chans i vår! Beöksrekord sedan sidan startade för många år sedan slogs under gårdagen! 

Stort tack för allt intresse som visats Aili och planerna med Aili /Äijä - knytt! 

Vi får se vad beslutet blir för framtiden. Nog är hon värd en valpkull den fina tjejen, som nu vid fyra års ålder verkar riktigt vuxen och mogen ansvaret att bli mamma.

Under tisdagen var Husse ute i skogen och traskade i det tunna snölagret. Matte  åkte in till stan i ottan och ju närmare stan hon kom detsto mer snö var det! Det vräkte ner snö över Norrtäljevägen och vid Tekniska Högskolan var det vackert som ett julkort! Syftet med resan var en ny ögonoperation och när den var gjord var Matte åter enögd. En kaffeochbullekupong delades ut för lite vila innan man lämnade sjukhuset och det var väldigt bra, då synen som återkom lite sakta var högst egendomlig med dubbelt upp av allt med förskjutning! Så när det rörde sig sex personer i entréhallen såg Matte tolv personer i olika nivåer! Tillbaka på operationsavdelningen visade det sig att någon glömt meddela Matte att hon var rätt drogad....   En Stesolid och dubbelt upp av extra stark bedövning i ögat. En fullständigt ny erfarenhet för Matte. Mer eller mindre påtänd ensam inne i Stockholm. Men en sjukresa var beviljad och nu orkar Matte inte använda ögonen på en stund.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)