Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

MIN IDOL!

2016-03-05

Fredag och Skavlan.

Jag förmodar att jag inte var ensam om att se den pigga 103-åringen Dagny hos Skavlan. Hon bloggar och lär ut hur man kan ha glädje av en dator till andra "gamlingar".

Det har visats många inslag om henne och nog imponerade hon och inspirerade  ett flertal av oss som avslutat yrkeslivet och räknas som "den äldre delen av befolkningen", även om det är 30-40 år kvar till 100-årssträcket!

Dagny/Bojan visar oss att vare sig kroppen eller knoppen per automatique är slut, bara för att man passerat 70. Hon ger inspiration och hopp! Där kom hon in, pigg i benen och pigg i skallen! För att inte tala om blicken! Pigga och nyfikna ögon! Fulla av liv och närvaro!

Tack Dagny! Du ger oss hopp! Hopp om ett aktivt liv trots tilltagande ålder. Du inspirerar oss att fortsätta vara nyfikna och aktiva och närvarande i nuet. Din fanclub växer! Du är NÅGON! Även om det tog sin tid som Du sade i går kväll. Det tog sin tid, men nu blommar Du för fullt och sprider glädje till oss andra. Du fick Skavlan och Aschberg att bli Dina bisittare. Programmet var Ditt!

Här kan ni som vill inspireras följa Dagnys blogg.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)