Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

MÁNNU

2014-07-29

Måndagen blev en stillhetens dag för Matte och de tre Lapska. 28 grader även denna dag och en mycket kraftig luftfuktighet tog musten ur en trött Matte. Det har blivit lite mycket under en period. Hundarna anpassade sig och hade inte så stora krav på aktiviteter förrän till kvällen,  då Husse tog en skogspromenad med dem.

Mánnu förefaller ha anpassat sig väl i sin nya familj. Han är en i en flock med bara tre hundar totalt och fick redan på söndagkvällen en cykeltur med sin nya matte. Matte vill aldrig skapa ett problem för någon med sina valpar och nu är Mánnu inte ett problem längre, när han slipper ha andra hanhundar i sin flock. Hans gamla flock, inklusive hans halvbror Pirak, slipper honom och kan numera vandra vidare alla tillsammans på promenad samtidigt, i harmoni, enligt FB. Så bra!

På måndagkvällen kom beskedet att Mánnu nu blivit pappa till en kull på sex valpar i Danmark! Födseln gick galant och enligt skolboken. Resultatet blev fem svarta söner och en brun dotter. Den nyblivna mamman Njarga Caana och hennes matte gratuleras! Så roligt att så många verkar intresserade av dessa små knytt!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)