Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

HJÄRNSLÄPP

2016-11-22

Matte började skriva, men tappade snabbt tråden. Det luktade konstigt. En närmare koll visade att en spisplatta var påslagen på max. Hur gick det till? Modji befann sig i köket och plattan var illröd och hela spisen het. Sedan värmde Matte vatten i vattenkokaren och hällde ut vattnet i vasken i stället för i kaffefiltret....  Fick börja om från början.

Hade Matte först satt på plattan av misstag? I stället för vattenkokaren? Hade Modji letat smulor på spisen och slagit på plattan? Senaste valpkullen lyckades med detta och vreden måste tejpas. Matte visste inte. Knäpp Matte. Som i alla fall kan nämna att hon på måndagen var ute och promenerade med sina hundar samt krattade lite och lät dem vara ute på tomten i det fina vårvädret.

I övrigt var dagen ingen dag att vilja minnas i framtiden. Det har varit "lite mycket" för Lapskflocken under en länge tid. Så innan Matte framstår som ännu mer förvirrad avslutar hon skrivandet för stunden och försöker koncentrera sig på att få igång tvättmaskinen på rätt sätt, samt passa tiden för hundarnas vaccination. Det blir lite mycket ibland.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)