Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

SOM I USA!

2016-02-17

tisdagen var Matte trött i mössan och lite stel i kroppen efter en dag med fullt ös. Lite praktiskt hundgöra blev dock gjort på det mer teoretiskpraktiska planet, trots viss seghet.

Solen sken och därför valde Matte att hålla sig utomhus ett par timmar med hundarna på tomten, när temperaturen stigit från elva minusgrader till behagliga två minus. Men en kall vind fick det att ändå kännas kyligt. Ett renskinn i en stol vid en södervägg med kaffe och en bok, kändes för dagen helt rätt! Hundarna hittade sina favoritplatser där solen värmde och såg ut att njuta även de!

I USA närmar det sig presidentval. I lilla Sverige en riksstämma och styrelseval i rasklubben!

Vill man något därvidlag måste man kontakta valberedningen och uttrycka sina åsikter!

Husse och Matte vill väldigt gärna att nuvarande ordförande  med styrelse blir kvar och får fortsätta det goda arbete som påbörjats! Som Lapskägare känns det som det självklara valet!

Likaså hoppas Husse och Matte att nuvarande redaktör blir kvar och kan foratsätta med sitt arbete! Tidningen är i jämförelse med vad som varit, en alldeles utmärkt produkt både vad gäller interör och exteriör tycker både Tryckar-Husse och Matte.

Under ett medlemsskap sedan 1998 har mycket vatten runnit under broarna och det senaste året anser Husse och Matte att klubben lyfts i jämförelse.

Kan man lobba för en presidentkandidat så kan man väl lobba för en sittande ordförande med styrelse och en utmärkt redaktör!

Alla som vill ha kvar nuvarande ordförande med styrelse och redaktör bör alltså kontakta valberedningen och berätta det.

Antal kommentarer: 2

2016-02-17 13:43:34 - Saivi m flock

Matte tycker de andra i CS inte verkar gå av för hackor heller så vi röstar för att alla blir kvar !(star)(star)(star)

2016-02-17 14:44:26 - Marianne och Larry

Korrekt påpekat och korrigerat! :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)