Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

SPÄCKAT

2013-09-13

Tiden från nu, när dräktigheten är konstaterad och tiden till knyttfödseln minskat, blir hektisk. Mycket måste hinnas med, innan Matte är låst hemma med en samling knytt i lådan. En del tider är inbokade och några besök måste klaras av. På torsdagen måste Matte ge sig av tidigt på morgonen söderöver på E18 och tackade sin lyckliga stjärna att det inte var på fredagen Matte måste iväg. Då det vid exakt samma tidpunkt på fredagen  (i dag, fredagen den trettonde)  inträffade en svår seriekrock vid den avfart där Matte tog av vid Viggbyholm. Sju skadade vuxna och två barn.

Matte kom helskinnad både dit hon skulle och hem och valde att hålla sig hemma i sensommarvädret, med hundarna på tomten resten av dagen. Husse skogspromenerade med dem när Matte fixade käk. Matte är förkyld och slö och tungandad och försöker vila sig frisk.

Modji är jättehungrig! Hela tiden. Hon får nu Doggy Breeder för valpar och dräktiga tikar och hon får 1½ krossad hallonbladtablett varje dag för att stärka livmodern. Hon ser bredare ut på ett annat sätt än i vintras. Det inger visst hopp. Men Matte är luttrad och vet att mycket kan hända ännu. Men kan väl få hoppas i alla fall? Trots betydelsen av den blivande faderns namn........

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)