Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

EN TURBULENT DAG

2016-05-20

Datorstrul gjorde att Mattes begynnande av dagens skriveri gick helt i stå. Så nu fortsätter Matte ett kort inlägg på Husses dator.

Torsdag.

Dagen började bra med en morgonpromenad med hundarna i området. Förmiddagen tillbringades sedan på tomten med lite olika sysslor och hundarna njöt av det fina vädret, inte för kallt och inte för varmt. Även Mattte tycker att femton grader är en utmärkt temperatur för att trädgårdsjobba. Matte planerade för ytterligare några större plantor av något slag, mot den allt hårdre trafikerade vägen. 

Med några tankar om vad som kunde passa tog Matte sedan med sig hundarna på en tur till Åkersberga Växtförsäljning. På väg dit fick Matte ett oroande sms och tankarna tog med ens andra riktningar. Varför Matte på plats tittade på de växter som kunde komma i fråga, men i ett splittrat tillstånd gjordes inga köp. Inte heller blev så vidare värst mycket gjort med något annat heller resten av dagen, i väntan på mer information. Aili reagerade på Mattes sinnesstämning  vartefter dagen gick i väntans tecken. Hon satte sig bredvid Matte som försökte hålla igång med olika aktiviteter med mobilen i näven. Dagen blev turbulent med hopp och förtvivlan om vartannat och när Husse kom hem fick han ta med hundarna på en vända i skogen.

När kvällen kom hade Matte fått positiv information och familjen andades ut. Aili lämnade Mattes sida och knöt sig i sin bädd. En lyhörd liten tjej! Mycket signalkänslig!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)