Lapska Vallhundarna / räddningshundarna

Gázzi Násti Modji Aili

 

Ansvariga för innehållet är både Husse och Matte. Skriver gör M. i samråd med H. 

TÅRTKALAS

2015-08-17

Söndag.

Matte fick ett telefonsamtal på förmiddagen. Fick Modji vara kvar till på onsdag? Hon har gjort sig populär tydligen! På söndagen skulle hon fortsätta att vara PR-hund på Solvalla, tillsammans med sin nya "fosterfamilj". Med en lillmatte som var glad åt en hund i huset, så här i slutet av sommarlovet. 

Solen sken även denna dag och Matte passade på innan det var så varmt och bakade en tårta. På eftermiddagen skulle det bjudas på tårtkalas nämligen! En liten tårta var inhandlad och även hembakta bullar, som såldes av idrottsföreningen i Rimbo. 

Husse hissade flaggan och Mattes söner anlände. Matte brukar inte nämna sin egen födelsedag, bara hundarnas, men firade denna söndag "födelsedagsafton", då födelsedagen är en vardag och bara Matte är ledig. Det blev ett litet intimt kalas med fem personer. Det är inte lätt att få ihop något så här års.  Inga hundaktiviteter att skriva om alltså. Mer än att Aili kom i full fart och tog ett jätteskutt upp i medföljande flickväns barbenta knä! Lämnande långa röda repor......  Tur att hon är en hund och hästtjej!

 

 

Antal kommentarer: 3

2015-08-17 20:45:15 - marita /Mánnu

När du än fyller år , så har jag förstått att det är runt denna tid.... säger därför GRATTIS!(flower)(flower)

2015-08-18 08:15:33 - Marianne

Tack så mycket!:)

2015-08-18 09:09:09 - Saivi m flock!

Men grattis orginalmatte!!! Hade ingen aning om att du var ett "lejon" ;) men det borde vi förstått ! Många grattiskramar i efterskott!
Saivan m flock(flower)(flower)(inlove)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)